top of page

MONDAY TRAINING

trtr.png

Heb je interesse om met je collega’s, vrienden of voetbalploeg een rondje te Footgolfen? Dan ben je bij Antverpia Footgolf Club aan het juiste adres. Wij bieden elk individu (vanaf 12 jaar) de mogelijkheid om kennis te maken met FootGolf. Al onze formules kunnen gecombineerd worden met maaltijden aan democratische prijzen.

Elke maandagavond (zomeruur) is het FootGolf Monday op golfcentrum Reymerswael.

Alle flights vertrekken tussen 18u en 19u. Iedereen meldt zich eerst aan in het clubhuis. Daar kan je voor 19 euro een scorekaartje kopen. Voor een persoonsgebonden 10 beurtenkaart betaal je 130 euro.

Ervaren spelers kunnen zelf zichzelf inplannen in een flight. Indien je nog geen ervaring hebt met FootGolf word je ingedeeld in een flight met ervaren spelers. Gelieve vooraf aan te melden via onderstaand formulier zodat wij ons kunnen voorbereiden op je komst.

GROEPSARRANGEMENTEN

reylogo.png

Groepen vanaf 10 personen worden intensief en individueel begeleid. Je wordt voorzien van al het nodige materiaal en je kan in groepen van 3 of 4 samenspelen met je vrienden.

Een groepsarrangement te Golfcentrum Reymerswael  bedraagt € 25 p.p.

Arrangementen kunnen doorgaan op maandagavond van 18u tot 21u, op aanvraag en vanaf 15 personen kan gekeken worden voor een andere avond in de week.

lololoooo.png

Ook in Brasschaat (Open Golf & Country club) organiseert AFGC teamactiviteiten voor groepen vanaf 12 personen. Deze baan is uitermate geschikt voor beginners en mensen zonder voetbalachtergrond, omwille van de korte afstanden. Events op deze baan zijn mogelijk op weekavonden (maandag tot donderdag), aanvragen moeten minstens 4 weken vooraf gebeuren en worden door ons bevestigd na validatie door de golfbaan. De kostprijs bedraagt 30 euro p.p.

backy.png
bottom of page